Automässan är Nordens största mötesplats för fordons- och verkstadsbranschens service- och eftermarknad. Nu är det äntligen dags igen och vi på Bilproffs bjuder in fordons- och transportprogrammets lärare och elever, åk 2-3, att besöka Automässan 2017, vilken går av stapeln den 18-21 januari på Svenska Mässan i Göteborg.

Vinn 20 000 kr till en klassresa!

Kom med klassen till Bilproffs monter – onsdag, torsdag eller fredag – och delta i en Instagramtävling! FVU, Fordons VerkstadsUtrustarna och SBF, Sveriges Bildelsgrossisters Förening erbjuder varje dag en klass 20 000 kronor i vinstsumma till en klassresa.

I Bilproffs monter får elever från fordonsprogrammet och deras lärare även möjlighet att träffas tillsammans med besökare från branschen i en loungedel vid caféet. I montern kommer ni, förutom den spännande tävlingen, även kunna göra ett digitalt verkstadsbesök med VR-glasögon, se ny teknik och ställa frågor om Motorbranschcollege.

Vid ankomst till mässan kommer ni samlas för en introduktionsträff, där representanter från branschen önskar lärare och elever välkomna. Ni kommer då få en kortfattad information om mässan, besöksschema, tävling och motorbranschen.

Automässan 2017Mässans öppettider onsdag-fredag:

  • Onsdag 18/1 kl. 09.00-17.00
  • Torsdag 19/1 kl. 09.00-17.00
  • Fredag 20/1 kl. 09.00-17.00

Så här gör du anmälan

Du som yrkeslärare anmäler klasserna senast den 9 december till anna.hobbs@svenskamassan.se.

I anmälan ska du:

  • skicka en klasslista i Excel med namn på de elever som kommer
  • inkludera medföljande kontaktperson/lärare namn, mail och mobilnummer
  • ange vilken dag ni planerar komma
  • skriva önskad tid för introduktionsträff (förmiddag eller eftermiddag). Ange 1:a och 2:a hands val.

Vi återkommer efter den 9 december med bekräftelse om tid för din klass/ers introduktionsträff.

På Automässan möts däck-, fordonsverkstäder, bil- och lastbilshandeln, reservdelsdistributörer och utrustare för fordonsverkstäder. På mässan kan eleverna se, lära och upptäcka det allra senaste inom teknik, verktyg och utrustning. Passa gärna på att förbereda ert mässbesök genom att besöka automassan.se.

Välkommen!

 

Fakta

Automässan arrangeras av FVU (Fordonsverkstadsutrustarna) och SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) i samarbete med MRF (Motorbranschens Riksförbund), DRF (Däckspecialisternas Riksförbund) och MAF (Motorbranschens Arbetsgivareförbund). Operativ arrangör är Svenska Mässan.